Få bra helse med litt frisk luft hver dag!

Det å være ute i frisk luft har en positiv effekt på helsen. Selv korte turer er positivt for hjernen og følelsene.

Mange tilbringer for liten tid ute. Det å tilbringe litt tid ute i frisk luft hver dag er viktig. Det trenger ikke være så mye, kan være korte turer og lange turer, både med og uten barn. Hvis du sitter for mye inne på jobb eller hjemme blir du sløv og sliten og mister både konsentrasjon og kreativitet.

 

Få bra helse med litt frisk luft hver dag!Foto: Pexels

 

Frisk luft reduserer stress og bekymringer, du får i deg D vitaminer som er viktig for å få nok energi. Du får også brukt alle sansene dine, øynene for å orientere seg, lukt og en kan høre lyder. Dette reduserer stresshormoner noen som gjør oss avslappet.

 

Få bra helse med litt frisk luft hver dag!

Få bra helse med litt frisk luft hver dag!Foto: Pexels

 

Naturen bidrar både til livskvalitet for den enkelte og til stor verdi for samfunnet. Vi holder oss friske og raske. Altså det ligger mye helsegevinst å gå en tur i skogen. Både små og store turer er positivt for hjernen!

 

Håper du har tenkt deg ut i dag!

No Comments Yet

Comments are closed