La din neste reise bli med en koffert fra Bugaboo Boxer!

Bugaboo har nettopp lansert en revolusjonerende reise koffert!

Bruk av ulik transport system alene eller med familien vil gå som en lek. Velkommen til et nytt mobilitets system fra Bugaboo Boxer!

 

transport

 

 

 

 

 

 

 

 

Designerne bak Bugaboo har som mål å forenkle reise opplevelsen. Det Nederlanske selskapet har solgt barnevogner siden 1990 og klarte å gjøre vognene enklere og lettere. Nå står reise systemet Bugaboo Boxer for tur. Bugaboo er kjent for sin fine design og kvalitet.

Se videoen og la deg inspirere av hvor elegant og enkel den er å ha med på tur.

 

 

«Ta deg en tur på en flyplass, togn eller buss stasjon så ser du folk som sliter med baggasjen sin», sier Max Barenbrugh, Bugaboos co founder og sjef for design. «Det var på tide å oppgradere den opplevelsen»!

Systemet er designer for å trillet og ikke trekke etter seg, noe som gir en mye enklere mobilitet. Den er lett og enkel å manøver.

 

familie reise

 

Det er en dyr investering. Legg av minst 1000 dollar hvis du ønsker Bugaboo Boxer. Om du blir fornøyd er det vel ingen tvil om! Det beste er at du trenger ikke kjøpe alt med en gang. Du kan starte med en basic set up og bygge på elementer etter hvert. Koffertene kommer i rød, hvit og svart og kan mikses i farger.

Hvis en koffert kan gi en litt mer spennende måte å pakke og reise på så er vi alle med! Ta med familien på reise eller stikk på tur alene med venner og opplev hvor enkelt det er.

Bugaboo sine produkter handler om å få et lettere familie liv. Bugaboo vil at du skal nyte livet, reisen, transporten og ha en fin følelse underveis.

www.bugaboo.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>